Schoonheidssalon Mooi & Zo

Schoonheidssalon Mooi & Zo is een Schoonheidssalon gelegen aan Hemmensestraat 3 in Randwijk.

Meer informatie over Schoonheidssalon Mooi & Zo in Randwijk

Bij Mooi & Zo draait alles om ontspanning en persoonlijke aandacht voor huidverzorging en huidverbetering. Ze werken met het biologische huidverzorgingsmerk Absolution, dat is samengesteld uit de beste natuurlijke ingrediënten. Absolution is minimalistisch vormgegeven en heeft een compact assortiment dat kan worden aangepast aan de behoeften van de huid. De producten zijn gemaakt in Frankrijk en zijn ecologisch verantwoord. Ze zijn gecertificeerd en niet getest op dieren. Daarnaast worden er nieuwe producten gelanceerd, waaronder gezichtsmaskers en zepen. Met de Mix & Match-methode van Absolution kun je in slechts 5 seconden per dag je huid verbeteren. Meng een beetje crème met een druppel Booster en breng het aan op een gereinigde huid. Op deze manier kun je de formules aanpassen aan de behoeften van je huid.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Mooi & Zo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Mooi & Zo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Mooi & Zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Mooi & Zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Schoonheidssalon Mooi & Zo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Mooi & Zo

Bezoekers bekeken ook