Hair & Beautysalon La Gracia

Hair & Beautysalon La Gracia is een Schoonheidssalon gelegen aan Pr. Irenestraat 82 in Elst.

Meer informatie over Hair & Beautysalon La Gracia in Elst

In de Hair & Beauty Salon La Gracia in Elst kun je terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. De salon heeft twee behandelruimtes waar ervaren schoonheidsspecialisten behandelingen geven met topmerken als Klapp & Soul Tree. Naast standaard schoonheidsbehandelingen biedt La Gracia ook intensievere behandelingen aan, zoals microdermabrasie en bindweefselmassage. Ze zijn ook gespecialiseerd in wimper- en wenkbrauwbehandelingen. Daarnaast biedt de salon ook spirituele behandelingen aan, zoals reconnective healing en klankschaalmassage. Het bijzondere aan deze salon is dat ze hun schoonheidsbehandelingen afstemmen op de stand van de maan, omdat de maan van invloed is op de natuur en ons lichaam voor een groot deel uit water bestaat. Bij La Gracia staat nauwkeurigheid, hygiëne en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Ze besteden veel tijd en aandacht aan hun klanten en streven naar het behalen van het gewenste resultaat. Reserveren kan via hun website.

Wil je weten wat Hair & Beautysalon La Gracia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hair & Beautysalon La Gracia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hair & Beautysalon La Gracia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair & Beautysalon La Gracia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Hair & Beautysalon La Gracia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hair & Beautysalon La Gracia

Bezoekers bekeken ook