Schimmel Autotechniek

Schimmel Autotechniek is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Wageningsestraat 32 in Andelst.

Meer informatie over Schimmel Autotechniek in Andelst

Schimmel Autotechniek is een veelzijdig autobedrijf dat allerlei diensten en producten aanbiedt. Ze hebben een ruime werkplaats, een autoshop met accessoires en faciliteiten zoals wasboxen, een wasstraat en stofzuigers om je auto schoon te maken. Ze kunnen zelfs autolak op kleur maken. Daarnaast verhuren ze diverse artikelen en verkopen ze zowel nieuwe auto's als occasions. Het bedrijf is erkend door RDW en aangesloten bij de Nationale Auto Pas. Ze hebben ook verschillende aanbiedingen voor fietsendragers, zoals de Pro User Diamant en de UEBLER F34. Je kunt contact met hen opnemen via hun website, e-mailadres of telefoonnummer. De openingstijden zijn van maandagmiddag tot zaterdagmiddag.

Wil je weten wat Schimmel Autotechniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schimmel Autotechniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schimmel Autotechniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schimmel Autotechniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Schimmel Autotechniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schimmel Autotechniek

Bezoekers bekeken ook