Roelofsen Horeca Groothandel B.V.

Roelofsen Horeca Groothandel B.V. is een Kruidenierszaak gelegen aan Bemmelseweg 81d in Elst.

Meer informatie over Roelofsen Horeca Groothandel B.V. in Elst

Roelofsen Groente en Fruit is uw specialist in groente en fruit. Ze bieden aanbevolen producten tegen scherpe prijzen en in het seizoen. Momenteel loopt er een actie die geldig is tot 1 november 2023. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om online te bestellen, zodat u altijd en overal uw bestelling kunt doorgeven. Het bedrijf wordt geleid door millennials Daan en Huib, die gefaseerd het stokje overnemen. Roelofsen Horeca Groothandel zorgt voor de levering van verse groenten en fruit, zelfs tot aan de keuken of koelcel van uw restaurant, hotel of school. Ze nodigen u ook graag uit voor een rondleiding in hun bedrijf. Verder is er informatie te vinden over het aanbod, het bedrijf zelf en de contactgegevens. Ten slotte is er een bericht van EPS (Euro Pool System) dat zij besloten hebben om de blauwe EPS kratten niet langer te vergoeden. De kratten moeten uiterlijk op 31 oktober 2023 worden ingeleverd, anders hebben ze geen waarde meer vanaf 1 november 2023. Het team van Roelofsen sluit de boodschap af met een vriendelijke groet.

Wil je weten wat Roelofsen Horeca Groothandel B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roelofsen Horeca Groothandel B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roelofsen Horeca Groothandel B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roelofsen Horeca Groothandel B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Roelofsen Horeca Groothandel B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roelofsen Horeca Groothandel B.V.

Bezoekers bekeken ook