De Fruitben

De Fruitben is een Kruidenierszaak gelegen aan Kerkstraat 1 in Elst.

Meer informatie over De Fruitben in Elst

De Fruitben is al meer dan 20 jaar een bekende fruit- en groentewinkel in Elst. Ze bieden producten uit de Betuwe van hun eigen boomgaard, aangevuld met producten van lokale boeren. Naast appels en peren verkopen ze ook groendecoraties, zoals kerstkransen en decoraties van natuurlijke materialen. In de zomer kun je ook de pluktuin bezoeken, waar je een groot assortiment aan veldbloemen kunt vinden. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om fruitmanden samen te stellen. De fruit-o-maat aan de weg verkoopt het hele jaar door verschillende soorten vruchtensappen en fruit van het seizoen. Het assortiment wisselt per seizoen en de fruit-o-maat is elke dag geopend, terwijl de boerderijwinkel 3 dagen per week open is. Ze accepteren ook contactloze betalingen. Op de nieuwspagina kun je terecht voor aangepaste openingstijden tijdens vakanties en speciale dagen. De Fruitben is ook Global-Gap gecertificeerd, wat staat voor voedselveiligheid en natuurbehoud. Bezoek ook eens hun Facebookpagina voor meer informatie.

Wil je weten wat De Fruitben verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Fruitben of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Fruitben? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Fruitben het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar De Fruitben reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Fruitben

Bezoekers bekeken ook