Porsche Classic 924

Porsche Classic 924 is een Autobedrijf/Garage gelegen aan gld, Platinaweg 10 in Elst.

Meer informatie over Porsche Classic 924 in Elst

In dit artikel wordt verteld over de ervaringen van de auteur met zijn Porsche 924. Hij vertelt hoe zijn vader in de jaren 90 een tweedehands Porsche 924 kocht in Duitsland en dat ze er veel plezierige kilometers mee hebben gereden, van evenementen tot vakanties. De auteur is afgestudeerd als bedrijfsleider in de motorvoertuigenbranche en heeft daarna gewerkt bij verschillende specialisten en PCG. Na een aantal jaren besloot hij zijn eigen bedrijf op te zetten, met als specialiteit de Porsche 924. Hij is erg blij dat hij van zijn hobby zijn beroep heeft kunnen maken en heeft inmiddels veel geleerd en een mooie verzameling opgebouwd. Liefhebbers kunnen bij hem terecht voor onderhoud, reparatie, onderdelen, aankoopkeuring, restauratie en eerlijk advies.

Wil je weten wat Porsche Classic 924 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Porsche Classic 924 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Porsche Classic 924? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Porsche Classic 924 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Porsche Classic 924 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Porsche Classic 924

Bezoekers bekeken ook