Partou Hoofdstraat 152

Partou Hoofdstraat 152 is een Kinderdagopvang gelegen aan Hoofdstraat 152 in Herveld.

Meer informatie over Partou Hoofdstraat 152 in Herveld

Dit is een website van een kinderdagverblijf in Herveld. Ze bieden individuele aandacht aan kinderen en hebben een kleinschalige vestiging met lichte ruimtes en een tuin. Ze gaan regelmatig naar de peuterbibliotheek en de winkels in het dorp. De kinderopvang is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ouders kunnen het GGD-rapport en het pedagogisch beleid bekijken. Daarnaast zijn er tarieven voor kinderopvang en gelden er algemene voorwaarden. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Er is ook een app waarmee ouders op de hoogte gehouden worden van hun kind. Een dag bij het kinderdagverblijf bestaat uit onder andere bewegen, muziek maken, buiten spelen en voorlezen. Ouders kunnen ook de netto kosten van kinderopvang berekenen.

Wil je weten wat Partou Hoofdstraat 152 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Hoofdstraat 152 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Hoofdstraat 152? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Hoofdstraat 152 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Partou Hoofdstraat 152 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Hoofdstraat 152

Bezoekers bekeken ook