Partou De Klompjes

Partou De Klompjes is een Kinderdagopvang gelegen aan Dorpsstraat 69 in Oosterhout.

Meer informatie over Partou De Klompjes in Oosterhout

Dit artikel gaat over het kinderdagverblijf Partou De Klompjes in Oosterhout. Het kinderdagverblijf heeft een huiselijke sfeer en een grote groene tuin waar kinderen kunnen spelen en ontdekken. Ze bieden ook speciale bedjes aan waar kinderen buiten kunnen slapen. Het kinderdagverblijf heeft 5 groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken en meer informatie vinden over het pedagogisch beleid van het kinderdagverblijf. Daarnaast kunnen ze de netto kosten van de kinderopvang berekenen en hun kind inschrijven. Het kinderdagverblijf stuurt foto's en berichtjes via een app naar ouders om hen op de hoogte te houden van hun kind.

Wil je weten wat Partou De Klompjes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou De Klompjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou De Klompjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou De Klompjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Partou De Klompjes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou De Klompjes

Bezoekers bekeken ook