Pannenkoekenboerderij Aan de Linge

Pannenkoekenboerderij Aan de Linge is een Crêperie gelegen aan Molenstraat 18 in Hemmen.

Meer informatie over Pannenkoekenboerderij Aan de Linge in Hemmen

Bij Pannenkoekenboerderij Aan de Linge kun je genieten van heerlijke gerechten zoals pannenkoeken, broodjes, soepen, salades en gebak. Het restaurant biedt ook de mogelijkheid om online te reserveren en heeft een terras voor mooi weer. Daarnaast zijn er verschillende arrangementen beschikbaar, zoals een kerstbrunch, kerst pannenkoekendiner, luncharrangement en high tea. Voor groepen zijn er speciale arrangementen voor bijvoorbeeld verjaardagen en familiefeesten. Het restaurant is gevestigd in een voormalige graanschuur op Landgoed Heerlijkheid Hemmen en is na een verbouwing sfeervol ingericht met behoud van oude balken en raampjes. De pannenkoeken worden ambachtelijk gebakken in de koekenpan en het graan komt grotendeels uit Hemmen zelf. Kortom, een gezellige plek om te genieten van heerlijk eten en een feestje te vieren.

Wil je weten wat Pannenkoekenboerderij Aan de Linge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekenboerderij Aan de Linge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekenboerderij Aan de Linge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekenboerderij Aan de Linge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Pannenkoekenboerderij Aan de Linge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekenboerderij Aan de Linge

Bezoekers bekeken ook