De Pannekoekenbakker - Slijk-Ewijk

De Pannekoekenbakker - Slijk-Ewijk is een Crêperie gelegen aan Valburgsestraat 22 in Slijk-Ewijk.

Meer informatie over De Pannekoekenbakker - Slijk-Ewijk in Slijk-Ewijk

In Slijk-Ewijk is er een restaurant genaamd De Pannekoekenbakker. Ze zijn elke dag geopend vanaf 11:00 uur. Het restaurant sluit om 20:00 uur, maar je kunt nog steeds een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht bestellen als je om 20:00 uur aankomt. Je kunt ook voorgerechten, pannenkoeken en nagerechten afhalen. Ze hebben verschillende acties zoals een kleurwedstrijd en het sparen voor leuke Pannekoekenbakker artikelen. Het restaurant heeft ook vacatures voor verschillende functies, zoals oproepkracht bediening/keuken en all-round medewerker keuken/bediening. Ze zijn op zoek naar gedreven en kwaliteitsgerichte medewerkers. Het menu biedt meer dan 250 verschillende pannenkoeken, evenals soepen, pasteitjes en nagerechten. Ze hebben ook opties voor dieetwensen, zoals glutenvrije pannenkoeken. Het restaurant heeft ook extra aanbevelingen, een kidsclub en verschillende faciliteiten zoals een terras, speelruimte, babyverschoonruimte en wifi. Je kunt online reserveren of telefonisch contact opnemen. Het adres is Valburgsestraat 22, Slijk-Ewijk.

Wil je weten wat De Pannekoekenbakker - Slijk-Ewijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Pannekoekenbakker - Slijk-Ewijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Pannekoekenbakker - Slijk-Ewijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Pannekoekenbakker - Slijk-Ewijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar De Pannekoekenbakker - Slijk-Ewijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Pannekoekenbakker – Slijk-Ewijk

Bezoekers bekeken ook