Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Stationsstraat 19 in .

Meer informatie over Lidl in

In deze tekst wordt informatie gegeven over het inloggen op je Lidl-account en het registreren voor de nieuwsbrief. Daarnaast worden verschillende categorieën in de webshop genoemd, evenals aanbiedingen en specifieke producten zoals sinterklaascadeaus, wintersportartikelen, slaapartikelen, regenmode, keukenartikelen, tuingereedschap en loungewear. Ook worden enkele merken genoemd, zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. Er wordt vermeld dat de klantenservice bereikbaar is op bepaalde tijden en dat er verschillende betaalmogelijkheden en leveringsmogelijkheden zijn. Tot slot wordt er verwezen naar de Lidl-app en de sociale media kanalen van Lidl.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook