ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Europaplein 2-4 in Elst.

Meer informatie over ALDI in Elst

Bij ALDI vind je alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen, van betaalbare producten tot receptinspiratie. Met ongeveer 500 winkels is ALDI één van de grootste discount-supermarkten van het land. Het assortiment bestaat uit ruim 900 producten, zowel van eigen huismerken als A-merken, en is altijd zeer voordelig geprijsd en van hoge kwaliteit. ALDI streeft naar de beste prijs-kwaliteitverhouding en biedt veel lokale en biologische producten aan. Het assortiment bevat producten die als beste getest zijn door de Consumentenbond en andere onafhankelijke kenners. Daarnaast zijn de huismerkproducten een goedkoper alternatief voor de A-merken, maar voldoen ze wel aan de hoge kwaliteit die je van ALDI gewend bent. Bij ALDI streven ze naar een balans tussen gezonde producten, lage prijzen en duurzaamheid. Ze verminderen de CO2-uitstoot door te werken met producten van eigen bodem en gaan voedselverspilling tegen door slim in te kopen en samen te werken met de Voedselbank. Kortom, boodschappen doen bij ALDI is goedkoper, verantwoord en van topkwaliteit.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook