Kormos Kosmetiek

Kormos Kosmetiek is een Schoonheidssalon gelegen aan Bretagnesingel 43 in Heteren.

Meer informatie over Kormos Kosmetiek in Heteren

Met aandacht en goede zorg ontvang ik u in mijn praktijk. Ik ben Krisztina Kormos, geboren in Hongarije in 1975. Het helpen en verzorgen van mensen en dieren heeft altijd mijn interesse gehad. Ik ben afgestudeerd als sociaal-pedagoog in Hongarije en als schoonheidsspecialist in Nederland. Mijn filosofie is om schoonheid op een natuurlijke en gezonde manier te creëren, met behulp van moderne technologie. Ik werk voornamelijk met professionele cosmetische producten die biologische en natuurlijke ingrediënten bevatten, en die dierproefvrij en veganistisch zijn. Tijdens mijn werk focus ik op kwaliteit, precisie, kennis, aandacht, geduld, vriendelijkheid en gastvrijheid.

Wil je weten wat Kormos Kosmetiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kormos Kosmetiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kormos Kosmetiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kormos Kosmetiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Kormos Kosmetiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kormos Kosmetiek

Bezoekers bekeken ook