Knaak Commerce B.V.

Knaak Commerce B.V. is een Internetwinkel gelegen aan Marithaime 13b in Elst.

Meer informatie over Knaak Commerce B.V. in Elst

Bij bol.com worden functionele en analytische cookies gebruikt om de website goed te laten werken. Je kunt kiezen voor persoonlijke aanbevelingen en advertenties die aansluiten bij jouw interesses. Hiervoor worden gegevens uit je bestellingen en favorieten gebruikt, samen met algemene klantinformatie en gegevens van anderen waarvoor je toestemming hebt gegeven. Als je tracking of cookies hebt uitgeschakeld, worden deze gegevens niet verzameld. Bol.com deelt versleutelde gegevens met partners om persoonlijke advertenties buiten bol.com mogelijk te maken. Je kunt ervoor kiezen om alles te accepteren, zelf in te stellen of te weigeren. Knaak is een verkoper op bol.com en is verantwoordelijk voor het versturen van artikelen en het regelen van de service. Er zijn geen aanvullende voorwaarden van toepassing. Voor vragen over je bestelling kun je de bestelstatus in je account raadplegen. Bol.com en Knaak hebben beide hun eigen verantwoordelijkheden. Het vestigingsadres van Knaak is Tarweweg 1 K, 6534AM Nijmegen.

Wil je weten wat Knaak Commerce B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Knaak Commerce B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Knaak Commerce B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Knaak Commerce B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Knaak Commerce B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Knaak Commerce B.V.

Bezoekers bekeken ook