Daans Magazijn

Daans Magazijn is een Internetwinkel gelegen aan Marithaime 7 in Elst.

Meer informatie over Daans Magazijn in Elst

Daans Magazijn is een winkel die sinds 2015 refurbished elektronica verkoopt, zoals laptops, desktops en iPads. Ze bieden goede producten tegen een scherpe prijs en zijn geschikt voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. De winkel staat bekend om zijn goede service en klantvriendelijkheid. Ze bieden 14 dagen retourrecht en 1 jaar garantie. Duurzaamheid is ook belangrijk voor Daans Magazijn, omdat het team bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze zijn al drie jaar aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur en hebben een hoge klantbeoordeling. Daans Magazijn verkoopt voornamelijk refurbished hardware en vermeldt duidelijk eventuele gebruikssporen op de productpagina's. Bij het kopen van een refurbished laptop is het belangrijk om te letten op betrouwbare verkopers met goede garanties.

Wil je weten wat Daans Magazijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Daans Magazijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Daans Magazijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Daans Magazijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Daans Magazijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Daans Magazijn

Bezoekers bekeken ook