HEMA Zetten

HEMA Zetten is een Warenhuis gelegen aan Hoofdstraat 20 in Zetten.

Meer informatie over HEMA Zetten in Zetten

Bij HEMA Zetten kun je terecht voor kleding, gordijnen, speelgoed, babyartikelen en lingerie. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze in de winkel op te halen. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je kiest voor afhalen in de winkel, kun je je bestelling binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je kunt artikelen binnen 30 dagen retourneren of ruilen, mits ze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Sommige artikelen, zoals gebak en op maat gemaakte artikelen, kunnen niet worden geretourneerd. Bij HEMA houden ze van duurzaamheid en kun je je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. In de buurt van HEMA Zetten zijn ook andere HEMA-locaties te vinden, zoals in Elst, Arnhem en Rhenen.

Wil je weten wat HEMA Zetten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Zetten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Zetten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Zetten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar HEMA Zetten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Zetten

Bezoekers bekeken ook