HEMA Elst

HEMA Elst is een Warenhuis gelegen aan Dorpsstraat 45 in Elst.

Meer informatie over HEMA Elst in Elst

Bij HEMA Elst kun je terecht voor een breed scala aan producten, waaronder gordijnen, taarten, speelgoed, babyartikelen, lingerie en kleding. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze in de winkel op te halen. Voor thuisbezorging geldt een levertijd van 1-2 werkdagen, terwijl je je bestelling binnen 1-3 werkdagen in de winkel kunt ophalen. Als je ervoor kiest om je bestelling in de winkel op te halen, heb je 14 dagen de tijd om dit te doen. Retourneren van producten is ook mogelijk, mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. HEMA Elst is bovendien een duurzame winkel waar je oude apparaten gratis kunt inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat.

Wil je weten wat HEMA Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar HEMA Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Elst

Bezoekers bekeken ook