De Vloedschuur

De Vloedschuur is een Protestantse kerk gelegen aan Kerklaan 4A in Heteren.

Meer informatie over De Vloedschuur in Heteren

De Vloedschuurgemeente is een protestantse gemeente in Heteren, Nederland. Ze streven ernaar een open en gastvrije kerk te zijn waar ruimte is voor belangstellenden en gasten, en waar mensen samen kunnen leren, vieren, delen, God en anderen dienen, en omzien naar elkaar en de wereld om hen heen. De Diaconie is verantwoordelijk voor het maatschappelijk werk binnen de kerk en helpt mensen die het nodig hebben, zowel financieel als praktisch. De inkomsten van de Diaconie bestaan uit collectes tijdens de kerkdiensten en jaarlijkse bijdragen van gemeenteleden. Het geld wordt gebruikt voor verschillende vormen van hulpverlening, onder de noemer "Hulp aan mensen Veraf en Dichtbij". Daarnaast heeft de Vloedschuurgemeente een kerkenraad die het bestuur en organisatie van de gemeente regelt, bestaande uit een voorzitter, secretaris, ouderlingen en diakenen. De ouderlingen hebben als taak pastorale zorg voor de gemeenteleden, terwijl de kerkrentmeesters zich bezighouden met organisatie en beheer, en diakenen zich richten op het bieden van hulp en bijstand aan mensen.

Wil je weten wat De Vloedschuur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Vloedschuur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Vloedschuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Vloedschuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar De Vloedschuur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Vloedschuur

Bezoekers bekeken ook