4-plek (Oosterhout)

4-plek (Oosterhout) is een Protestantse kerk gelegen aan Dorpsstraat 54 in Oosterhout.

Meer informatie over 4-plek (Oosterhout) in Oosterhout

De tekst beschrijft verschillende activiteiten en evenementen die plaatsvinden in de 4-plek, de protestantse gemeente van Lent, Nijmegen-Noord, Oosterhout en Ressen-Doornik. Er wordt een cursus 'Vieren' aangeboden, evenals een ochtendgebed en een nieuw kerkblad genaamd '4-blad'. Er worden verschillende evenementen en diensten georganiseerd, zoals een koffieochtend, een lichtjesavond, een pelgrimswandeling en kerkdiensten met verschillende collectes. Ook worden er activiteiten georganiseerd zoals christelijke meditatie, een gespreksbijeenkomst over geloof en kunst, en een filmavond. De tekst geeft een overzicht van de verschillende activiteiten en evenementen die plaatsvinden in de 4-plek.

Wil je weten wat 4-plek (Oosterhout) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 4-plek (Oosterhout) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 4-plek (Oosterhout)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 4-plek (Oosterhout) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar 4-plek (Oosterhout) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 4-plek (Oosterhout)

Bezoekers bekeken ook