Combine-ICT

Combine-ICT is een IT-consultancy gelegen aan Archimedesweg 3 in Elst.

Meer informatie over Combine-ICT in Elst

Combine-ICT uit Elst, in Overbetuwe en niet ver van Arnhem, biedt een complete ICT-oplossing voor bedrijven. Ze zorgen voor het ICT-beheer, waarbij elk bedrijf één aanspreekpunt heeft, één factuur ontvangt en elke werknemer een werkplek op maat krijgt. Ze streven naar een langdurige samenwerking waarbij hun oplossingen en diensten ervoor zorgen dat mensen beter en slimmer kunnen werken. Combine-ICT neemt de zorg voor ICT uit handen van bedrijven, van strategisch niveau tot dagelijkse support. Ze leveren ook hardware en software en streven naar kwaliteit, transparantie en persoonlijkheid. Hun visie is dat ICT essentieel is voor bedrijven en dat de vraag naar kennis en expertise alleen maar zal toenemen. Ze willen betrouwbaar zijn en de beste IT-infrastructuur bieden die bij de organisatie past. Combine-ICT heeft kennis van verschillende branches en kan werkprocessen snel in kaart brengen. Ze regelen contracten voor hardware en software, waardoor bedrijven één leverancier en één factuur hebben voor hun ICT-beheer. Daarnaast zijn ze gecertificeerd voor management certificaten en hechten ze veel waarde aan informatiebeveiliging, privacy en security. Hun medewerkers hebben minimaal een ICT-opleiding op mbo-niveau en houden hun kennis up-to-date door de ontwikkelingen binnen de automatisering te volgen.

Wil je weten wat Combine-ICT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Combine-ICT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Combine-ICT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Combine-ICT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Combine-ICT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Combine-ICT

Bezoekers bekeken ook