Glas IT

Glas IT is een IT-consultancy gelegen aan Komkleiland 8 in Heteren.

Meer informatie over Glas IT in Heteren

Glas IT is een ICT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van heldere en pragmatische ICT-oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven. Ze bieden een vast contactpersoon voor al je ICT-vraagstukken en hebben alle technische kennis in huis. Daarnaast werken ze met vaste tarieven en flexibele contracten, zodat je altijd weet wat de kosten zijn en maandelijks kunt opzeggen. Glas IT is al ruim 15 jaar actief in de MKB-sector en zorgt ervoor dat je ICT-systemen gewoon werken en problemen in de toekomst worden voorkomen. Ze bieden onder andere werken in de cloud, een betrouwbaar en stabiel netwerk, VOIP-telefonie en systeembeheer op maat. Het team van Glas IT heeft meer dan 39 jaar ervaring in de ICT en het kantoor is gevestigd in Heteren. Ze zijn beschikbaar voor een kopje koffie, maar het is aan te raden om van tevoren te bellen, omdat ze vaak op werkbezoek zijn bij hun MKB-klanten. Glas IT is op zoek naar nieuwe collega's met een ICT-opleiding of -achtergrond.

Wil je weten wat Glas IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Glas IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Glas IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Glas IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Glas IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Glas IT

Bezoekers bekeken ook