Cafetaria De Gigant

Cafetaria De Gigant is een Cafetaria gelegen aan Steenbeekstraat 16 in Zetten.

Meer informatie over Cafetaria De Gigant in Zetten

Cafetaria De Gigant heet u van harte welkom in hun restaurant. Ze staan bekend om hun zelfgemaakte producten zoals saté, loempia, kip/varkensschnitzel, chickenstrips, bamischijf en shoarma. Het restaurant heeft meer dan 40 zitplaatsen en streeft naar een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ze bieden verschillende betalingsopties en zijn geopend op maandag van 16:00-21:00, dinsdag van 12:00-20:30 en woensdag tot donderdag van 12:00-21:00. Het adres is Steenbeekstraat 16, 6671 AL Zetten, Nederland.

Wil je weten wat Cafetaria De Gigant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria De Gigant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria De Gigant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria De Gigant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Cafetaria De Gigant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria De Gigant

Bezoekers bekeken ook