Alanya

Alanya is een Cafetaria gelegen aan Valburgseweg 9 in Elst.

Meer informatie over Alanya in Elst

Pizzeria Alanya is een gezellige pizzeria en cafetaria in het centrum van Elst. Ze bieden een uitgebreid menu met heerlijke gerechten zoals pizza, shoarma, patat en snacks. Je kunt ervoor kiezen om je maaltijd af te halen of gebruik te maken van de bezorgservice. Het restaurant heeft een sfeervolle en uitnodigende ruimte waar je gezellig kunt samenkomen met vrienden en familie. Het gastvrije personeel zorgt voor een goede service en een gezellige sfeer. Bij Alanya staat klanttevredenheid voorop en ze streven ernaar om gerechten van hoge kwaliteit te serveren, bereid met de beste ingrediënten. Het restaurant is gelegen aan de Valburgseweg 9 in Elst en is bereikbaar via telefoonnummer 0481 378 716.

Wil je weten wat Alanya verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alanya of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alanya? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alanya het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Alanya reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alanya

Bezoekers bekeken ook