Aannemersbedrijf Hoogakker Heteren bv

Aannemersbedrijf Hoogakker Heteren bv is een Aannemer gelegen aan Poort van Midden Gelderland Groen 23 in Heteren.

Meer informatie over Aannemersbedrijf Hoogakker Heteren bv in Heteren

Aannemersbedrijf Hoogakker Heteren BV heeft een aanbesteding gewonnen voor het groot onderhoud van het vastgoed van de gemeente Overbetuwe. Het bedrijf is een allround aannemersbedrijf dat actief is in de woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw en onderhoud. Ze werken zowel voor particulieren als voor bedrijven, gemeenten en stichtingen. Het bedrijf is ISO9001 / VCA** gecertificeerd en aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouw Garant. Ze hebben ook een nieuwbouwproject van 12 appartementen in Driel en een verbouwing en aanbouw van een woonhuis in Bennekom gedaan. Tijdens de bouwvak vakantie zijn ze gesloten, maar vanaf 28 augustus staan ze weer voor iedereen klaar. De contactgegevens van het bedrijf zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Aannemersbedrijf Hoogakker Heteren bv verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aannemersbedrijf Hoogakker Heteren bv of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aannemersbedrijf Hoogakker Heteren bv? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aannemersbedrijf Hoogakker Heteren bv het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Aannemersbedrijf Hoogakker Heteren bv reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aannemersbedrijf Hoogakker Heteren bv

Bezoekers bekeken ook