Bouwbedrijf Prefit

Bouwbedrijf Prefit is een Aannemer gelegen aan Weerbroek 44 in Heteren.

Meer informatie over Bouwbedrijf Prefit in Heteren

Bouwbedrijf Prefit heeft verschillende projecten gerealiseerd, waaronder nieuwbouw woningen, renovaties en verbouwingen. Ze zijn gespecialiseerd in het bouwen van woningen en utilitaire objecten, waarbij ze ook bouwtekeningen maken en zorgen voor de omgevingsvergunning. Daarnaast kunnen ze aanbouwen, keukens, badkamers, tuinhuizen, dakkapellen, garages en veranda's realiseren. Ze verzorgen ook renovaties van daken, gevels, vloeren en sanitaire ruimtes, waarbij ze rekening houden met de authentieke uitstraling en detaillering. Ze kunnen ook woningen en bedrijfsgebouwen verduurzamen en energiezuinig maken. Enkele van hun recente projecten zijn onder andere de renovatie van een woning in Oosterbeek, de bouw van 4 appartementen in Arnhem, en de renovatie en uitbreiding van een woonboerderij in Leerdam. Bouwbedrijf Prefit is een compact en flexibel bouw- en installatiebedrijf dat actief is op het gebied van nieuwbouw, verbouw, bouwadvies, onderhoud en installatietechniek.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Prefit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Prefit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Prefit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Prefit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Bouwbedrijf Prefit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Prefit

Bezoekers bekeken ook