ZwemVereniging Overbetuwe

ZwemVereniging Overbetuwe is een Zwemvereniging gelegen aan Schubertstraat 1 in Elst.

Meer informatie over ZwemVereniging Overbetuwe in Elst

Zwemvereniging Overbetuwe in Elst biedt zwemlessen, zwemtrainingen en andere activiteiten voor zowel jeugd als volwassenen. De zwemclub is opgericht op 10 mei 2010 en heeft als thuisbad Zwembad De Helster in Elst. De club is onderverdeeld in drie afdelingen: Zwemvaardig, Wedstrijdzwemmen en Volwassenen. ZVO heeft ervaren kaderleden die met enthousiasme de leden begeleiden bij de lessen en activiteiten. Het lidmaatschap van ZV Overbetuwe is voor onbepaalde tijd, maar kan jaarlijks per einde seizoen opgezegd worden. Het is mogelijk om het aantal zwemmomenten per week te wijzigen, mits er plek is in de gewenste groep. ZwemVereniging Overbetuwe is erkend als opleidende instantie en is bevoegd tot het afnemen van alle Nationale Zwemdiploma's. De club is aangesloten bij de KNZB.

Wil je weten wat ZwemVereniging Overbetuwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZwemVereniging Overbetuwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZwemVereniging Overbetuwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZwemVereniging Overbetuwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar ZwemVereniging Overbetuwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZwemVereniging Overbetuwe

Bezoekers bekeken ook