Zwemschool Okidoki

Zwemschool Okidoki is een Zwemschool gelegen aan Vinkenstraat 8 in Heteren.

Meer informatie over Zwemschool Okidoki in Heteren

Bij Zwemschool Okidoki in Rhenen kunnen kinderen leren zwemmen met plezier. De zwemschool is gelegen in de bossen langs de N225 en is alleen bereikbaar via de Cuneraweg. De zwemlessen worden gegeven in kleine groepjes, waarbij er voldoende begeleiding is van ervaren zweminstructeurs. Kinderen vanaf 5 jaar zijn welkom en kunnen zich inschrijven voor lessen van 45 minuten per week. De lessen vinden plaats op woensdagmiddag, vrijdagmiddag of zaterdag. Gemiddeld duurt het 15 maanden voordat een kind kan afzwemmen voor een diploma. Ouders kunnen reacties achterlaten op het gastenboek van de zwemschool en kunnen contact opnemen via telefoon of een berichtje sturen. Zwemschool Okidoki staat garant voor persoonlijke aandacht en een prettige, ontspannen sfeer tijdens het zwemmen.

Wil je weten wat Zwemschool Okidoki verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwemschool Okidoki of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwemschool Okidoki? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwemschool Okidoki het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Zwemschool Okidoki reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwemschool Okidoki

Bezoekers bekeken ook