Wereldvangroenedaken

Wereldvangroenedaken is een Winkel voor hoveniersbenodigdheden gelegen aan Burgemeester Chevallierplein 6 in Andelst.

Meer informatie over Wereldvangroenedaken in Andelst

In stedelijke gebieden is er vaak weinig ruimte voor groen, maar een groendak kan de oplossing zijn. Een groendak biedt vele voordelen, zoals waterberging, warmteregulering, geluidsisolatie, luchtzuivering en bevordering van biodiversiteit. Er zijn verschillende types groendaken beschikbaar, zoals vlakke daken, sedumdaken en schuine daken. Daarnaast zijn er ook sedum dak tegels beschikbaar. Een groendak vergt weinig onderhoud, maar enkele keren per jaar moet er wel onkruid verwijderd worden en moet er bemest worden. Het is geen probleem om op de planten te lopen, omdat ze sterk genoeg zijn. Levering van groendaken is alleen mogelijk op dinsdag t/m vrijdag en niet op de dag na een feestdag.

Wil je weten wat Wereldvangroenedaken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wereldvangroenedaken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wereldvangroenedaken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wereldvangroenedaken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Wereldvangroenedaken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wereldvangroenedaken

Bezoekers bekeken ook