Walt-Bikes

Walt-Bikes is een Fietsenmaker gelegen aan Dorpsstraat 49 in Elst.

Meer informatie over Walt-Bikes in Elst

Walt-Bikes is dé fietsenzaak in Elst en omgeving. Ze bieden persoonlijk en vakkundig advies over verschillende fietsmerken, waaronder Qwic, eFlow, Riese & Müller, Azor, Trenergy, VSF, Bakfiets.nl en natuurlijk Walt-Bikes zelf. Ze hebben ook een assortiment aan tweedehands elektrische fietsen en bieden reparaties aan voor racefietsen en mountainbikes. Bij Walt-Bikes kun je snel terecht voor reparaties zonder afspraak, omdat ze altijd de juiste onderdelen van hoge kwaliteit op voorraad hebben. Ze zijn trots op hun duurzame city bike genaamd de Waltbike. Walt-Bikes is gemakkelijk te bereiken in Elst en biedt een persoonlijke aanpak waarbij klanten direct contact hebben met het team. Ze zijn trots op hun producten en zien jou graag terug in de winkel. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 0481 35 45 99.

Wil je weten wat Walt-Bikes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Walt-Bikes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Walt-Bikes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Walt-Bikes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Walt-Bikes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Walt-Bikes

Bezoekers bekeken ook