Vendere consultancy & training B.V.

Vendere consultancy & training B.V. is een Callcenter gelegen aan Buskesdries 6a in Andelst.

Meer informatie over Vendere consultancy & training B.V. in Andelst

Vendere is een bedrijf dat gespecialiseerd is in commerciële communicatie en helpt organisaties hun marktpotentie om te zetten in omzetgroei. Ze bieden diensten aan zoals high-end telemarketing, verkoopondersteuning, leadgeneratie, training en coaching. Vendere heeft Europese kantoren en medewerkers die native gesproken talen beheersen. Het bedrijf helpt organisaties met het scherp krijgen van hun propositie, het bereiken van de gewenste positionering en het optimaliseren van het verkoopapparaat en -proces. Klanten van Vendere zijn erg tevreden over de ondersteuning die ze ontvangen en merken dat het leidt tot hogere conversie op offertes en marketingactiviteiten. Vendere helpt bedrijven op drie manieren hun groeidoelstellingen te behalen: door te bellen met prospects, door training en coaching op het gebied van verkoopgesprekken, en door te adviseren over commerciële strategieën en online marketing. Het uiteindelijke doel is omzetgroei voor de klant te realiseren. Vendere deelt hun kennis en ervaring ook via blogs en whitepapers.

Wil je weten wat Vendere consultancy & training B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vendere consultancy & training B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vendere consultancy & training B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vendere consultancy & training B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Vendere consultancy & training B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vendere consultancy & training B.V.

Bezoekers bekeken ook