Timmerfabriek Janssen Herveld B.V.

Timmerfabriek Janssen Herveld B.V. is een Houtbewerker gelegen aan Tielsestraat 150 in Herveld.

Meer informatie over Timmerfabriek Janssen Herveld B.V. in Herveld

Timmerfabriek Janssen Herveld B.V. is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen van machinaal timmerwerk. Ze leveren hoogwaardige kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, serres, dakkapellen en HSB-elementen aan bouwbedrijven, montagebedrijven en particulieren. Alle kozijnen en deuren worden geleverd met een KOMO certificaat en Politie Keurmerk Veilig Wonen. Het bedrijf is actief in nieuwbouw, verbouw, groot onderhoud en renovatie en denkt graag mee met de klant. Dankzij hun geavanceerde machinepark en expertise kunnen ze op maat en naar wens hoogwaardige producten produceren. Ze bieden kozijnen, ramen en deuren in verschillende vormen, uitvoeringen en houtsoorten. Daarnaast kunnen ze isolerende beglazing, rolluiken, zonwerende screens en ventilatieroosters leveren. De kozijnen worden in hun eigen spuiterij gespoten en kunnen in elke gewenste kleur worden afgelakt. Voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Timmerfabriek Janssen Herveld B.V.

Wil je weten wat Timmerfabriek Janssen Herveld B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Timmerfabriek Janssen Herveld B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Timmerfabriek Janssen Herveld B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Timmerfabriek Janssen Herveld B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Timmerfabriek Janssen Herveld B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Timmerfabriek Janssen Herveld B.V.

Bezoekers bekeken ook