Timmer Kantoormeubelen B.V.

Timmer Kantoormeubelen B.V. is een Winkel voor kantoormeubilair gelegen aan Muskushouwsestraat 22 in Heteren.

Meer informatie over Timmer Kantoormeubelen B.V. in Heteren

Timmer Kantoormeubelen is een gespecialiseerde winkel die al meer dan 30 jaar kantoormeubilair verkoopt en advies geeft op het gebied van kantoorinrichting. Ze hebben een breed assortiment aan kantoormeubelen, waaronder bureaus, stoelen, archiefkasten en vergadertafels. Daarnaast bieden ze ook meubels voor kantines, terrassen, garderobes, balies, scholen en zorginstellingen. Ze verkopen zowel nieuwe als tweedehands meubels, en hebben zelfs een sectie in hun showroom waar ze nieuwe meubels met kleine beschadigingen verkopen met hoge kortingen.

Wil je weten wat Timmer Kantoormeubelen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Timmer Kantoormeubelen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Timmer Kantoormeubelen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Timmer Kantoormeubelen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Timmer Kantoormeubelen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Timmer Kantoormeubelen B.V.

Bezoekers bekeken ook