Tigit B.V.

Tigit B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Drielse Rijndijk 31 in Driel.

Meer informatie over Tigit B.V. in Driel

TiGiT is een IT regie-organisatie die verantwoordelijkheid neemt voor de gehele IT keten, van infrastructuur tot applicatie. Ze bieden Managed Service Partner diensten aan uiteenlopende klanten in verschillende sectoren, zoals de zorg, overheid, horeca, zakelijke dienstverlening, automotive en retail. TiGiT zorgt ervoor dat afspraken worden nageleefd en dat de bedrijfsdoelstellingen van hun klanten worden behaald. Ze hebben uitstekende kennis van IBM Power i-servers en kunnen alle IBM iOS-werkzaamheden outsourcen. Klanten waarderen de betrouwbaarheid, ervaring en flexibiliteit van TiGiT. Daarnaast bieden ze ook chat-ondersteuning en zijn ze een erkend leerbedrijf waar vakmensen worden opgeleid.

Wil je weten wat Tigit B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tigit B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tigit B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tigit B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Tigit B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tigit B.V.

Bezoekers bekeken ook