The Make

The Make is een Kledingwinkel gelegen aan Waaldijk 9 in Andelst.

Meer informatie over The Make in Andelst

Sustainable Luxury is een duurzaam modemerk dat minimalistische ontwerpen biedt voor een moderne en tijdloze garderobe. De kledingstukken worden met oog voor detail ontworpen en verantwoord geproduceerd in hun eigen atelier. Ze bieden ook maatwerk aan, waarbij ze hun eigen patronen ontwerpen en aanpassingen kunnen doen aan de lengte of maat van de kledingstukken. Monique Vergeest is erg onder de indruk van de kwaliteit en details van de kleding en is blij met haar aankopen. Daarnaast biedt The Make een maandelijkse nieuwsbrief aan waarin ze klanten op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen en speciale evenementen. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, krijg je €10 korting op je eerste aankoop. The Make is een Nederlands modemerk dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan en een moderne showroom heeft waar klanten op afspraak kunnen komen winkelen.

Wil je weten wat The Make verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Make of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Make? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Make het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar The Make reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Make

Bezoekers bekeken ook