Tegels in Huis Zetten

Tegels in Huis Zetten is een Tegelwinkel gelegen aan Wageningsestraat 35 in Zetten.

Meer informatie over Tegels in Huis Zetten in Zetten

Tegels in Huis is de grootste en goedkoopste tegeloutlet van Nederland. Ze hebben een breed assortiment vloer- en wandtegels die direct uit voorraad leverbaar zijn. Met vier fysieke mega-outlets in Deurne, Mijdrecht, Sliedrecht en Zetten kun je het assortiment altijd in het echt bekijken. Ze hebben goedkope tegels voor elke toepassing, zowel binnen als buiten. Of je nu op zoek bent naar wandtegels voor de keuken, vloertegels voor de woonkamer of betaalbare badkamertegels, Tegels in Huis heeft het allemaal. Je kunt de tegels direct ophalen of laten bezorgen. Ze hebben ook een online winkel waar je de tegels kunt bestellen. Als je advies nodig hebt of twijfelt over je keuze, kun je langskomen in een van hun showrooms. Ze hebben een ruim assortiment en leveren snel. De klantenservice is telefonisch bereikbaar en ze hebben vestigingen op vier verschillende locaties in het land.

Wil je weten wat Tegels in Huis Zetten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tegels in Huis Zetten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tegels in Huis Zetten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tegels in Huis Zetten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Tegels in Huis Zetten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tegels in Huis Zetten

Bezoekers bekeken ook