Tandartsenpraktijk Bornebroek En De Boer

Tandartsenpraktijk Bornebroek En De Boer is een Tandartspraktijk gelegen aan Dorpsstraat 29 in Elst.

Meer informatie over Tandartsenpraktijk Bornebroek En De Boer in Elst

Welkom op de website van de tandartspraktijk. Goed nieuws, we kunnen weer nieuwe patiënten uit Elst aannemen! In verband met het coronavirus hebben we wel bepaalde maatregelen genomen. We laten alleen mensen in de praktijk toe die gezond zijn en vragen patiënten om hun afspraak te annuleren als ze symptomen hebben of in contact zijn geweest met het virus. Bij binnenkomst vragen we patiënten om hun handen te desinfecteren en om hun gezicht en mobiele telefoons niet aan te raken. We proberen in de wachtruimte en bij het maken van afspraken voldoende afstand te houden. Daarnaast is het belangrijk om onze e-mails als veilige afzender aan te merken, zodat ze niet in de spamfolder terechtkomen. Afspraken kunnen telefonisch worden gemaakt en moeten minstens 24 uur van tevoren worden geannuleerd om kosten te voorkomen.

Wil je weten wat Tandartsenpraktijk Bornebroek En De Boer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartsenpraktijk Bornebroek En De Boer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartsenpraktijk Bornebroek En De Boer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartsenpraktijk Bornebroek En De Boer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Tandartsenpraktijk Bornebroek En De Boer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartsenpraktijk Bornebroek En De Boer

Bezoekers bekeken ook