Stichting het Lijndensche Fonds voor Kerk en Zending

Stichting het Lijndensche Fonds voor Kerk en Zending is een Begraafplaats gelegen aan Dorpsstraat 1 in Hemmen.

Meer informatie over Stichting het Lijndensche Fonds voor Kerk en Zending in Hemmen

Op het Landgoed Hemmen staat een ruïne van een groot omgracht slot dat dateert uit de 14e eeuw. In 1757 werd op dezelfde plek een statig landhuis genaamd "Huis Hemmen" gebouwd, maar dit werd verwoest tijdens de Tweede Wereldoorlog in 1945. Het landgoed beslaat nu 350 hectare land met bossen en hoogstamboomgaarden. Het landgoed, dat ook wel de "parel van de Betuwe" wordt genoemd, ligt tussen Tiel en Arnhem. Op de website van het landgoed vindt u informatie over het huidige woningaanbod, de geschiedenis en het toeristisch recreatieve aanbod. U wordt uitgenodigd om het landgoed te bezoeken.

Wil je weten wat Stichting het Lijndensche Fonds voor Kerk en Zending verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting het Lijndensche Fonds voor Kerk en Zending of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting het Lijndensche Fonds voor Kerk en Zending? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting het Lijndensche Fonds voor Kerk en Zending het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Stichting het Lijndensche Fonds voor Kerk en Zending reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting het Lijndensche Fonds voor Kerk en Zending

Bezoekers bekeken ook