Sparo Tapijttegels

Sparo Tapijttegels is een Tapijtenwinkel gelegen aan Verbindingsweg 12 Linkerloods in Herveld.

Meer informatie over Sparo Tapijttegels in Herveld

Sparo is een duurzame tapijttegelspecialist die zich richt op het hergebruiken van tapijttegels. Ze bieden een Re-Entry programma aan in samenwerking met partner Interface, waarbij oude vloeren worden verwerkt en tapijttegels een tweede leven krijgen. Sparo heeft een webshop waar een deel van het assortiment te vinden is, maar ze hebben ook een showroom waar alle tapijttegels te bekijken zijn. Daarnaast bieden ze ook oplossingen voor grote projecten en moedigen ze circulair inrichten aan. Sparo staat klaar om te helpen bij duurzame projecten en heeft een motto van afvalreductie. Klanten zijn tevreden over de vriendelijke medewerkers en goede service, en bevelen Sparo aan. Sparo is gespecialiseerd in duurzame vloeren en biedt zowel gebruikte tapijttegels als nieuwe tegels aan. Ze zijn een outlet voor tapijttegels en hebben een ruim assortiment in verschillende kleuren, soorten en maten. Sparo heeft ook een blog met artikelen over duurzaam ondernemen en het gebruik van tapijttegels.

Wil je weten wat Sparo Tapijttegels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sparo Tapijttegels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sparo Tapijttegels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sparo Tapijttegels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Sparo Tapijttegels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sparo Tapijttegels

Bezoekers bekeken ook