Shimeiwei Sushi

Shimeiwei Sushi is een Sushi takeaway gelegen aan Dorpsstraat 10a in Elst.

Meer informatie over Shimeiwei Sushi in Elst

Shimeiwei Sushi is een restaurant dat binnenkort geopend zal worden in Het Hart van Waalsprong. Klanten geven het restaurant 5 sterren na 1396 beoordelingen. Je kunt het menu bekijken en direct bestellen via de website of de app. Het menu bevat verschillende soorten sushi, zoals maki, uramaki, sashimi, nigiri, handrollen en poke bowls. Daarnaast zijn er ook warme gerechten, bijgerechten en boxen beschikbaar. Er zijn ook unieke kortingen en acties beschikbaar voor degenen die zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Momenteel is de website van Shimeiwei Sushi gesloten.

Wil je weten wat Shimeiwei Sushi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shimeiwei Sushi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shimeiwei Sushi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shimeiwei Sushi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Shimeiwei Sushi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shimeiwei Sushi

Bezoekers bekeken ook