Salas Indische Catering

Salas Indische Catering is een Catering gelegen aan Industrieweg Oost 5b4 in Elst.

Meer informatie over Salas Indische Catering in Elst

Bij Salas Catering kunt u terecht voor heerlijke Indisch-Molukse gerechten. Voor de feestdagen bieden ze een Kerstmenu aan dat afgehaald kan worden op Kerstavond en 2e Kerstdag. Bestellen kan via een bestelformulier dat ingevuld kan worden en naar hen gestuurd kan worden via Whatsapp, e-mail of telefonisch. Het Kerstmenu kan ook als buffet verzorgd worden, maar dat geldt alleen vanaf 15 personen. Naast afhalen kunt u ook terecht in hun winkel voor Indische gerechten, snacks en broodjes. Deze gerechten kunnen koud afgehaald worden en worden verpakt in magnetron- of ovenbestendige bakjes. Salas Catering verzorgt ook catering voor verschillende gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften en jubilea. Ze bieden Indisch-Molukse buffetten aan en kunnen zelfs op locatie komen met hun verkoopwagen. Ze hebben ook ervaring in catering bij uitvaarten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Salas Catering via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Salas Indische Catering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salas Indische Catering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salas Indische Catering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salas Indische Catering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Salas Indische Catering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salas Indische Catering

Bezoekers bekeken ook