S. Peelen Installatietechniek

S. Peelen Installatietechniek is een Installatiebedrijf gelegen aan Verhulststraat 16 in Elst.

Meer informatie over S. Peelen Installatietechniek in Elst

S. Peelen Installatietechniek biedt vakmanschap in de installatietechniek, met diensten zoals het installeren en onderhouden van verwarmingsinstallaties, het plaatsen van zonnepanelen, ventilatie, sanitair en elektra. Ze helpen bij het kiezen van een nieuwe CV-ketel, kunnen vloerverwarming installeren en bieden onderhoud en reparatie van CV-ketels. Ook kunnen ze gasleidingen uitbreiden of aanleggen en adviseren ze over de mogelijkheden om van gas af te gaan. Daarnaast bieden ze advies en offertes op maat voor zonnepanelen, waterleidingen en sanitair. Ook kunnen ze energiezuinige LED- en tuinverlichting leveren en monteren, en adviseren ze over ventilatie en luchtkwaliteit. S. Peelen werkt samen met vakbekwame collega's voor grotere projecten en zonnepanelen. Ze streven naar kwaliteit, goede service en een klantgerichte benadering. Ze kunnen ook advies geven over investeringen in duurzaamheid, zoals zonnepanelen en LED-verlichting. De contactinformatie van S. Peelen Installatietechniek is +31 6 53795015 en info@speeleninstallatietechniek.nl.

Wil je weten wat S. Peelen Installatietechniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van S. Peelen Installatietechniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij S. Peelen Installatietechniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je S. Peelen Installatietechniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar S. Peelen Installatietechniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. S. Peelen Installatietechniek

Bezoekers bekeken ook