Rim Drive Technology

Rim Drive Technology is een Winkel voor elektromotoren gelegen aan Wanraaij 33 in Andelst.

Meer informatie over Rim Drive Technology in Andelst

Maritime Engines biedt verschillende motoren aan voor verschillende toepassingen, zoals sloepen, tenders en AUV's. Ze hebben ook motoren voor onderwaterapparatuur die bestendig zijn tegen hoge druk. Daarnaast bieden ze oplossingen op het gebied van batterijen in verschillende voltages. Ook hebben ze accessoires om de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid te vergroten. Als je geïnteresseerd bent, kun je een gratis catalogus aanvragen waarin het volledige productassortiment wordt weergegeven. Met een rim drive motor kun je geruisloos varen en het milieu niet belasten. Deze motoren bieden ook een hoge koppel en snelle reactietijd, wat vooral handig is voor eigenaren van zwaardere boten. Daarnaast zijn rim drive motoren eenvoudig in ontwerp, maar zeer krachtig en hebben ze weinig onderhoud nodig. Je kunt de ruimte die bespaard wordt door de compacte afmetingen van de motor gebruiken voor extra batterijen, waardoor je een langere vaartijd hebt. Kortom, Maritime Engines biedt een breed scala aan producten voor verschillende industrieën en heeft ook dealers die kunnen helpen.

Wil je weten wat Rim Drive Technology verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rim Drive Technology of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rim Drive Technology? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rim Drive Technology het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Rim Drive Technology reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rim Drive Technology

Bezoekers bekeken ook