POL Heteren bv

POL Heteren bv is een Groothandelaar gelegen aan Poort van Midden Gelderland Rood 15 in Heteren.

Meer informatie over POL Heteren bv in Heteren

In de webshop van POL Heteren vindt u kwaliteitsproducten en diensten voor het verhogen van de veiligheid in het verkeer, gebouwen/terreinen en op voertuigen. Het familiebedrijf hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en bouwt al sinds 1968 aan langdurige relaties met klanten. Of u nu een overheid, aannemer, bedrijf, instelling of particulier bent, u kunt bij POL Heteren terecht voor persoonlijke verkoop of online aankopen. Enkele populaire productgroepen zijn de POLGARD kunststof afzethekken, Flexpost verkeerszuilen, Julie© veilige schoolzone producten en energiezuinige LED-werkverlichting. Daarnaast biedt POL Heteren een uitgebreide catalogus met 600 pagina's aan artikelen en informatie over verkeer en veiligheid. Het bedrijf heeft ook recente projecten zoals een LED-display met decibelmeter, 360 portalen in Land van Cuijk en LED knipperborden bij voetgangersoversteekplaatsen in de gemeente Drimmelen. Bij POL Heteren kunt u ook terecht voor schouwing, advies en herstel van bewegwijzering in opdracht van wegbeheerders. De webshop is geopend van maandag tot en met vrijdag en u kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en het assortiment.

Wil je weten wat POL Heteren bv verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van POL Heteren bv of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij POL Heteren bv? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je POL Heteren bv het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar POL Heteren bv reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. POL Heteren bv

Bezoekers bekeken ook