Peuterspeelzaal en Peuteropvang De Kleine Musketiers Elst

Peuterspeelzaal en Peuteropvang De Kleine Musketiers Elst is een Peuterspeelzalen gelegen aan Chopinstraat 1 in Elst.

Meer informatie over Peuterspeelzaal en Peuteropvang De Kleine Musketiers Elst in Elst

Onze kleinschalige peuteropvang in Elst - Overbetuwe is een peuterspeelzaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar. We vangen maximaal 16 peuters per dagdeel op, met twee pedagogisch medewerkers. Door de kleinschalige opzet is er een goed oudercontact mogelijk. De houders, Vicky en Lilian, werken zelf op de groep en kunnen zo de kwaliteit waarborgen. We werken met vaste pedagogische medewerkers en vrijwilligers. Onze peuteropvang is niet alleen leuk, maar ook een goede voorbereiding op de basisschool. De peuters ontdekken de wereld om zich heen in een veilige omgeving met gediplomeerde medewerkers. We doen spelletjes, zingen liedjes, knutselen, lezen boekjes en spelen buiten. We werken met leuke thema's en uw peuter leert nieuwe woordjes en zinnen, samen spelen en delen. Kom langs in Elst - Overbetuwe en maak een afspraak. U bent van harte welkom.

Wil je weten wat Peuterspeelzaal en Peuteropvang De Kleine Musketiers Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peuterspeelzaal en Peuteropvang De Kleine Musketiers Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peuterspeelzaal en Peuteropvang De Kleine Musketiers Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peuterspeelzaal en Peuteropvang De Kleine Musketiers Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Peuterspeelzaal en Peuteropvang De Kleine Musketiers Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peuterspeelzaal en Peuteropvang De Kleine Musketiers Elst

Bezoekers bekeken ook