Peer Groep B.V.

Peer Groep B.V. is een gelegen aan Smidsstraat 8 in Elst.

Meer informatie over Peer Groep B.V. in Elst

Peer Groep is een organisatie die professionals inzet in de infratechniek. Ze hebben een diverse groep experts, zoals projectleiders, werkvoorbereiders en adviseurs. Deze experts worden ingezet voor verschillende taken, zoals het invullen van een specifieke functie, een IPM-rol of een adviesopdracht. Peer Groep heeft verschillende projecten lopen, zoals onderhoud aan de A1, de vervanging van de Hoge Brug in Ulft en de inrichting van de Kazerneterreinen in Ede. Ze hebben ook vacatures openstaan voor onder andere projectleiders, werkvoorbereiders en kostendeskundigen. Peer Groep is gespecialiseerd in voorbereiding en toezicht, kostenmanagement, projectmanagement, contractmanagement en projectbeheersing. Ze nodigen geïnteresseerden uit om meer te weten te komen over wat ze hebben gedaan en om zichzelf te leren kennen bij Peer Groep.

Wil je weten wat Peer Groep B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peer Groep B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peer Groep B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peer Groep B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Peer Groep B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peer Groep B.V.

Bezoekers bekeken ook