NOTES by Kim

NOTES by Kim is een Communicatieadviesbureau gelegen aan De Wuurde 38 in Elst.

Meer informatie over NOTES by Kim in Elst

Kim van de Waeter is een communicatie- en beleidsadviseur die gespecialiseerd is in de zorgsector. Ze biedt creatieve oplossingen op het gebied van beleid en communicatie, zodat haar klanten zich kunnen concentreren op waar ze goed in zijn. Kim heeft positieve feedback ontvangen van verschillende klanten, waaronder communicatieadviseurs, trainers en eigenaren van bedrijven in de zorgsector. Ze is klaar om de volgende stap te zetten en biedt de mogelijkheid om direct een kennismakingsgesprek te plannen. Als je geen tijd hebt om de communicatie zelf te doen, hulp nodig hebt bij het beschrijven van processen, handen tekort komt in je team of een partner zoekt die met je meedenkt over efficiënt beleid en communicatie, neem dan contact op met Kim van de Waeter. Ze is te bereiken via telefoon, e-mail en LinkedIn.

Wil je weten wat NOTES by Kim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NOTES by Kim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NOTES by Kim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NOTES by Kim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar NOTES by Kim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NOTES by Kim

Bezoekers bekeken ook