Museumboerderij Den Tip

Museumboerderij Den Tip is een Museum gelegen aan Merkenhorststraat 2 in Herveld.

Meer informatie over Museumboerderij Den Tip in Herveld

Museumboerderij Den Tip is een oude T-boerderij die stamt uit 1734 en zich bevindt in Herveld. De boerderij is nog steeds in originele staat en beschikt over een waterzolder. Bezoekers kunnen hier de rijke geschiedenis van de boerderij en de omgeving leren kennen door middel van een rondleiding. Daarnaast is de boerderij ook geschikt voor verschillende evenementen, zoals schoolbezoeken, familiebijeenkomsten, bedrijfsuitjes en trouwfeesten. Er worden ook diverse activiteiten georganiseerd, zoals fiets- en wandeltochten. In de zomermaanden is de boerderij op zaterdag geopend voor koffie- en/of museumbezoek, en in juli en augustus ook op woensdagmiddag. Verder worden er op 4 november een slachtdag georganiseerd en op 27 december een oliebollen wandeling met hoornblazers.

Wil je weten wat Museumboerderij Den Tip verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Museumboerderij Den Tip of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Museumboerderij Den Tip? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Museumboerderij Den Tip het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Museumboerderij Den Tip reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Museumboerderij Den Tip

Bezoekers bekeken ook