Multi Technologie B.V.

Multi Technologie B.V. is een Quad-garage gelegen aan Wanraaij 49 in Andelst.

Meer informatie over Multi Technologie B.V. in Andelst

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van elektrische quads. Onze quads zijn uitgerust met een elektrische aandrijving en een lithium-ion-accupakket. Hierdoor zijn ze niet alleen milieuvriendelijk, maar ook zeer efficiënt in gebruik. Onze quads zijn geschikt voor op de weg en voldoen aan alle wettelijke eisen om legaal te rijden. Wij hebben veel ervaring in het aanpassen van voertuigen en kunnen onze quads naar wens van de klant aanpassen. Daarnaast beschikken wij over een testbank en engineeringafdeling om de kwaliteit en prestaties van onze quads te waarborgen. Wij bieden ook prototypebouw aan voor klanten die specifieke aanpassingen willen laten doen. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit en vakmanschap. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wil je weten wat Multi Technologie B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Multi Technologie B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Multi Technologie B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Multi Technologie B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Multi Technologie B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Multi Technologie B.V.

Bezoekers bekeken ook