MP-Brows

MP-Brows is een Permanente make-up kliniek gelegen aan Dorpsstraat 55 in Elst.

Meer informatie over MP-Brows in Elst

MP-Brows is een permanente make-up salon in Elst die gespecialiseerd is in het creëren van natuurlijke en volle wenkbrauwen, lippen en eyeliners. Met permanente make-up kan men mooie wenkbrauwen krijgen zonder ze dagelijks te hoeven tekenen. De behandeling is veilig en maakt gebruik van de nieuwste apparatuur. Het resultaat blijft 1,5 tot 2 jaar zichtbaar en daarna vervaagt het geleidelijk. Na 2 jaar wordt aangeraden om een touch-up te doen. Daarnaast biedt MP-Brows ook permanente make-up behandelingen voor lippen en eyeliners, evenals opleidingen voor starters en ervaren specialisten. De specialisten van MP-Brows zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben jarenlange ervaring. Ze blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied en luisteren actief naar de wensen van klanten. MP-Brows heeft ook een blog waarin ze informatie delen en blijft op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied. Daarnaast hebben ze een permanente make-up shop waar ze goedgekeurde producten verkopen.

Wil je weten wat MP-Brows verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MP-Brows of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MP-Brows? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MP-Brows het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar MP-Brows reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MP-Brows

Bezoekers bekeken ook