Meubelstoffeerderij A.J. van Olderen

Meubelstoffeerderij A.J. van Olderen is een Stofferingszaak gelegen aan Manege 6e in Elst.

Meer informatie over Meubelstoffeerderij A.J. van Olderen in Elst

Meubelstoffeerderij A.J.J. van Olderen bestaat al 60 jaar en is een ambachtelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het stofferen van meubels. De passie voor het vak is van vader op zoon overgedragen en het vakmanschap zit inmiddels in de familie. Het bedrijf biedt verschillende diensten aan, zoals het stofferen van stoelen, banken, caravankussens en bootkussens. Ook kunnen ze tuinkussens maken. Ze werken met veel precisie en maken zowel klassieke als moderne/design meubels. Door de jaren heen hebben ze al vele projecten afgerond en ze hebben een overzicht van recente projecten op hun website staan. Meubelstoffeerderij van Olderen is een betrouwbare en ervaren partner voor al uw stoffeerwensen.

Wil je weten wat Meubelstoffeerderij A.J. van Olderen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubelstoffeerderij A.J. van Olderen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubelstoffeerderij A.J. van Olderen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubelstoffeerderij A.J. van Olderen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Meubelstoffeerderij A.J. van Olderen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubelstoffeerderij A.J. van Olderen

Bezoekers bekeken ook